Budskap för helgen v.34

0

Hej alla fina läsare!

Tack för att du tagit dig tid att kika in på min sida. <3

Kände att det var dags för ett budskap inför helgen och då jag mer och mer väver in kristaller i mitt andliga arbete så fick jag direkt upp att Mossagaten vill förmedla något till er.

Tyvärr är mina Mossagater slut så har ingen bild på den men googla gärna.

Jag drog även ett kort från Energikällan som komplement och det blev följande:

Budskapet som vill förmedlas kommer här:

 

“Denna helg är det viktigt med jordning. Nu har vardagen dragit igång för de flesta och med det ökat tryck på livspusslet och stressen tilltar.

För att få balans – viktigt med jordning.

Jorda dig genom t.ex. promenad i skogen, påta i trädgården eller plaska i strandkanten och komplettera detta med en jordande kristall i fickan som t.ex. Röd Jaspis, Hematit eller rött Tigeröga. 

Det hjälper kropp & själ att varva ner och där kan sinnet få ro.

Har du svårt att stilla dina tankar, träna på att “styra över” tankarna till att fokusera på det som fungerar just nu i ditt liv och vad du är tacksam för.

För att fokusera på det fina vi har bidrar till “feelgood” känslor och det vi sänder ut attraherar vi in mer av i våra liv. 

När du jordar dig blir du mer motståndskraftig till stress och motgångar.”

 

Som komplement till det jag får upp i samband med kristallen så använder jag mig av en helt suverän bok om kristaller. Boken om Kristaller av Judy Hall.

 

Där finns fakta om vad kristallen bidrar med emotionellt, mentalt, själsligt och fysiskt. När jag arbetar med budskap till kunder med kristaller så fastnar jag på meningar i boken som beskriver känslan jag fått upp när jag börjar jobba med dem.

Detta vill Mossagaten säga er: (från boken)

“Mossagaten är en stabiliserande sten med starka band till naturen. En optimistisk sten som uppmuntrar tillit och hopp. Den snabbar på återhämtning.”

Trevlig helg!

Kram Maria

 

Är du intresserad av att få en handskrivet budskap på ca en A4-sida och en kristall intuitivt vald och tolkad personligen till dig, direkt i brevlådan för endast 200 kr? Beställ på info@energi-kallan.se

För mer info om mig och min verksamhet samt omdömen besök gärna http://www.energi-kallan.se/tj%C3%A4nster-32479215

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.