9 tips till dig på din mediala resa

0

Detta inlägg delade jag för några år sedan men tycker att det är högst aktuellt så därför kör jag en repris.

Jag har sammanfattat 9 punkter som har hjälpt mig under de senaste 7 åren till ökad självkännedom, ökad intuition samt medial utveckling. Inga världsomvälvande nyheter men ändock viktiga att påminnas om då man ibland tycker att utvecklingen står still. Tips som är bra att tänka på oavsett om du ska arbeta med det eller endast utveckla det för eget välmående skull.

  • Låt utvecklingen ta tid. Vi lär alla olika fort och det är ingen tävling. Förhoppningen är att du ska utvecklas hela livet så egentligen blir du aldrig klar bara mer och mer erfaren.
  • Träna, träna och åter träna. Vill du utveckla din förmåga och finkänslighet så finns det inga genvägar. Genom att träna på kompisar och okända sänder du signaler till Universum att du vill detta och fler möjligheter kommer din väg. Extra skjuts i energierna blir det när flera personer samlas med samma intention och tränar med jämna mellanrum. Om du har svårt att få ihop människor att träna med så kanske finns det en utvecklingscirkel nära dig?
  • Våga ha fel. Det kan kännas jobbigt att ha “fel”. Men det som just då visar sig vara ett “fel” kan ge dig ett verktyg i den andliga verktygslådan till framtiden som då är helt rätt!
  • Lita på det du känner och ser är rätt. Det du får upp som t.ex. känslor och symboler stämmer men att du för tillfället inte har betydelsen klar och då stämmer det inte. T.ex. kan ett äpple betyda att någon gillar äpplen, att “äpplet inte faller långt från trädet”, Big Apple (New York) osv. osv. Så med återkoppling till ovanstående punkt att våga ha fel ger det dig nya referensramar.
  • Gå olika kurser, det utvecklar självkännedomen, du möter människor som du annars inte mött, de kan lära dig massor bara du lyssnar på det de har att säga. De kan bekräfta dina känslor eller väcka frågor. Oavsett så speglar det dig i dina reaktioner.
  • Läs litteratur i ämnet men kom ihåg (jag citerar Lasse Rydström) att “Det finns en sanning för varje person på jorden” så med andra ord så har varje författare sin sanning och så har även du men plocka till dig det som känns rätt och släpp det andra.
  • Var tacksam. För varje framsteg, för varje bild, känsla eller symbol som hjälper dig på din väg. Tacksamhet föder tacksamhet.
  • Våga möta jobbiga och obekväma känslor, det är de som hjälper dig att utvecklas och din självkännedom ökar. Ju mer du vet om dig själv desto lättare har du att möta andra människor och deras känsloregister oavsett om det gäller i arbetet eller vardagslivet.
  • Meditera. Meditera kan du göra på många sätt, hitta ditt sätt att hitta lugnet inom dig själv. Gå ut i naturen, har du inte naturen nära så kanske det finns en stadspark att strosa i? Cykla, jogga, ligg rakt upp och ner. Ditt sätt för dig är det bästa. Får du din inre återhämtning orkar du hantera andra händelser med större uthållighet. Du ger dig även möjligheten att stanna upp i vad du vill och vad som får dig att må bra.

Jag började med ett intresse för tarotkort som idag är en del av mitt företagande. Den största utvecklingen skedde när jag vågade lita på det jag fick till mig och släppte kortens enskilda betydelse.

Vägledning på distans ~ 3-4 ljudfiler med ca 40-50 min till dig.
För mer info om mig och min verksamhet: http://www.energi-kallan.se/tj%C3%A4nster-32479215

För att beställa de två inspirationskortlekarna som är på bilden så kan du följa denna länk: http://www.energi-kallan.se/store

De innehåller 78 kort med naturbilder och tänkvärda, vägledande budskap som jag skapat med mina ord och bilder. För dagliga budskap eller som vägledning i en fråga. Passar utmärkt att använda vid yogaklasser eller mediala utbildningar som arbetsverktyg eller som inspiration för deltagarna att ta med sig på vägen.

Önskar du ett handskrivet budskap samt en kristall intuitivt vald till dig så är detta något för dig.

För endast 250 kr så får du detta hemskickat i brevlådan. Perfekt även att ge bort som present. Jag behöver endast förnamnet på den som ska få gåvan. Mycket uppskattad present! <3

Rosenkvarts

Välkommen med din beställning på info@energi-kallan.se eller sms: 072-425 45 68. Finns även på Facebook på: https://www.facebook.com/energiochinspirationskallan/

Önskar dig en fin helg med gott innehåll.

KRAM Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.