Dagens budskap 28/6 från änglarna

1

En ny början

Änglarna finns alltid vid vår sida och de hjälper oss mer än gärna om vi bara ber om det.

Detta var det kort som hoppade ur kortleken när jag blandade den otroligt vackra änglakortleken “Guardian Angel Tarot Cards” av Doreen Virtue och Radleigh Valentine med tanke att det budskap som änglarna vill ge er idag.

De säger att du nu står inför en ny början med nya möjligheter. Våga ta nya steg även om det är utanför din “comfort zone”, för änglarna är med dig vid din sida för varje steg du tar.

Du har unika gåvor som du ska våga visa och dela med dig av mer än vad du gör idag. Det finns många som kan få tröst, hjälp, inspiration, stöttning och kraft ifrån det du står för och utför och utstrålar i ditt sätt att vara och verka här på jorden.

Försök se klart på vad det är som håller dig tillbaka. Vilka mentala begränsningar har du? Är de sanna eller är det något mönster/prägling från tidigare upplevelser i livet?

Oavsett våga ta de där första stegen och änglarna viskar att du ska belönas.

Sista dagen på mitt Sommarerbjudande: Vägledning på distans + inspirationskortleken Naturens Språk med 78 kort för ENDAST 300 kr och då INGÅR PORTO! Se klipp gällande erbjudandet via denna länk: https://www.facebook.com/energiochinspirationskallan/videos/644448099369061/

Beställer gör du antingen via mail: info@energi-kallan.se eller sms: 072-425 45 68.

Kram Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack???

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.