Välj ditt/dina budskap för dagen

0

Hej på er!

Välkomna att välja ditt/dina budskap för dagen. Det/de kort du dras till är det du behöver just idag. Sedan kan budskapet sträcka sig över en längre tid, det är högst individuellt och du kommer förstå och känna vad det är för dig när du läser det.

Budskapen kommer ifrån inspirationskortleken Energikällan.

 

 

 

Längre ner på sidan kan du hitta kortens budskap.

Ps. Kika gärna in på Energi & Inspirationskällans FB-sida. Det är sista dagen du kan beställa inspirationskortleken Energikällan och få en kristall utan extra kostnad med i beställningen. Med hjälp av min intuition kommer jag välja den kristall som du behöver just nu.

Du kan även boka en vägledning på distans som du får mailat till dig via ljudfiler. Vilka energier som ligger framåt den närmaste tiden. Jag har många års erfarenhet att tolka och vägleda m.h.a tarotkort. Erbjudandet är över halva priset så missa inte detta. 🙂

Beställer gör du på info@energi-kallan.se Ds.

Energi & Inspirationskällan har fått sommaryra och erbjuder därför följande erbjudanden☀️:?Beställ…

Publicerat av Energi & Inspirationskällan den 30 maj 2018

 

Budskapen:

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.