Dagens budskap 24/11 – Gamla sår läks och nytt är på intåg

8

erfarenheterDet har varit en period med tuffa upplevelser där mötet med dig själv och dina känslor har varit utmanande och omskakande. Du har fått skala av lager för lager för att hitta kärnan i det som felat men även för att hitta kärnan i dig själv. Nya händelser har triggat gamla sår som inte riktigt läkt. Anledningen är att de skulle läkas en gång för alla. Detta för att dörrar skulle stängas till det som en gång var och nytt och livskraftigt ska kunna komma in i ditt liv och börja växa.

Ser dig stå naken och omtumlad när du kommit ur stormens öga men ser lättnaden sprida sig i ditt ansikte när du inser att du överlevt. Tacksamheten och en otroliga styrka föds inom dig vid insikten att du är en kämpe och en överlevare. Från och med nu kommer du kunna hantera framtida händelser med ett helt annan kraft och mod och dina erfarenheter kommer att kunna hjälpa många andra.

Sträck på dig och krama om dig själv för du har gjort en otrolig resa! Se med förväntan vad som kommer att börja spira i ditt liv för nu väntar en ljusare horisont.

Kram Maria <3

https://www.facebook.com/energiochinspirationskallan

http://www.energiochinspirationskallan.se/

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Therese den

  Detta budskap stämmer exakt inpå mig just nu.
  Tack!

  • energiglantan den

   Varsågod fina du! Är glad om det är till någon slags hjälp. Tack för att du delar med dig. Kram Maria

 2. Raquel den

  Det känns så fin läsa dina budskap….det är som att du prata med mig; för att många saker stämmer precis i min situation. Jag kämpar väldig mycket och ändå ibland inte allt är på rätt plats, men jag överlever och är positiv. Ville bara tackar för dina fina ord. Kram

  • energiglantan den

   Tack fina, fina du för att du delar med dig! Jag känner en enorm styrka när jag läser dina ord så du är starkare än vad du kanske själv tror. <3 Varmaste lycka till och tack igen för du tog dig tid att skriva dina rader. Uppskattar det! Kram Maria

 3. Derin den

  Hej!!
  Först vill jag säga, såå vackra och sanningsfulla ord du har skrivit! Kunde inte låta tårarna rinna men det är lyckotårar för att jag insåg hur mycket jag har kämpat och utvecklat min inre sida. Har verkligen haft en tung tid för några år sen då jag förlorade min pappa av cancer och det var en tuff tid för mig som en ung tjej, efter all den svåra tiden kan jag nu äntligen känna lättnad, fred, styrka, viktigast kärlek till mig själv och hur jag har kommit så långt från hur jag var för några år sen. Hade bara mamma vid min sida som stöd och ingen annan, har lyckats få min styrka från henne, så tacksam till Gud. Det är helt fantastiskt! Änglarna finns och jag känner mer av det. Tack såå mycket för denna underbara text, du är grym!

  • energiglantan den

   Ååhhh, du ska veta att jag blir så rörd av det du skriver! Jag är tacksam att du delar med dig och att du kan känna igen dig i mina ord. Jag blir tagen av din historia, vilken resa du gjort och vilken insikt du fått genom den! tacksam att jag fick ta del av din erfarenhet! Varmaste lycka till! Kram Maria

 4. Yvonne den

  Tack. Längtar efter ljuset i tunneln ?

  • energiglantan den

   Varsågod! 🙂 För varje steg du tar är du närmare slutet än början av tunneln. Fortsätt gå och visualisera känslan när du når ljuset. Hur kommer du känna och må? Även korta stunder av positiva affirmationer hjälper dig i rätt riktning. Tack för du tog dig tid att skriva 🙂 <3 Varmaste lycka till! Kram Maria

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.