<3 Dagens budskap 6/11 <3

0

14907025_10154854182448738_6858930201146872619_n

<3 Dagens budskap 6/11 <3

Att dela med sig av kärleksfull energi till andra är något som oftast faller naturligt men kärleken till sig själv kan ofta vara en stor utmaning i livet. Att älska sig själv betyder inte att man är egocentrisk och endast ser till sitt eget bästa utan kärleken till sig själv är grunden till allt välmående för om du inte älskar dig själv, vem ska göra det då?

Kärleken till dig själv att du är värd det bästa på alla plan. Kärleken till dig själv betyder inte att du behöver mantra “jag älskar mig själv” utan det är att acceptera alla dina känslor och sidor även de jobbiga, att förlåta dig själv för saker och ting du sagt och gjort tidigare i ditt liv – du gjorde det som var det rätta för dig där och då – det viktiga är att använda de erfarenheterna på ett positivt sätt när du åter ställs inför liknande händelser.

För varje gång du står upp för dig och dina känslor så stärker du kärleken till dig själv och du blir starkare i dig själv och i din utstrålning.

Var inte hård mot dig själv om du “faller tillbaka” i gamla spår för vi är alla präglade av uppväxt och tidigare erfarenheter som kan kräva en del jobb och tålamod att bryta sig loss ifrån. Låt det ta den tid som det behövs för att utforska varje lager av dig.

Ha även med dig detta i mötet med andra människor. De har också flera lager av bagage som de bär med sig. Döm inte utifrån det yttersta lagret för det kan endast vara ett skydd då de inte vågar visa alla de vackra lager som finns därunder med rädsla att bli sårade eller dömda.

Möter du människor med dessa “glasögon” kommer du att få många nya, positiva upplevelser och lärdomar in i ditt liv.

Kärleken är den universella läkekraften och som endast blir större ju mer du slösar med den, såväl till andra som till dig själv.

 Maria

http://www.energiochinspirationskallan.se/

https://www.facebook.com/energiochinspirationskallan/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.