Dagens budskap – 11 januari

0

inlägg 11 januari med kantlinje

Dagens budskap handlar om att påminna dig om att använda och dela med dig av dina kunskaper och krafter som du besitter, för att hjälpa människor, djur och växter att må bra och frodas. Främst vill den påminna dig om att du, just DU har större kapacitet än vad du själv förstår och det är viktigt att vi hjälps åt att sprida kärlekens budskap. Vi har alla healingkrafter i oss men detta visar och uppmuntrar dig till att ta till vara på dina krafter. Har du haft funderingar på att utveckla dig inom healing på något sätt visar detta att nu är det dags! Healing är kärleksfullt och universellt och oavsett form så hjälper den oss alla att läka till kropp, själ och ande. Healing är inte endast beröring utan kan spridas genom din tanke, ditt sätt att uttrycka dig till andra eller genom skrift.

Fortsättningsvis ska du släppa begränsade uppfattningar som du har gällande din kapacitet att skapa vad du vill i ditt liv. Tillåt dig att släppa kontrollen och se vad som händer. Har du kärleksfulla intentioner så är det kärlek du får tillbaka. Det är universums lag. Det kommer kanske inte i den form du tänkt men var lyhörd.

Den sista delen av budskapet förstärks genom de tidigare. Det handlar om att läka händelser som hänt tidigare i livet som satt spår hos dig. Du ska hjälpa dig själv läka denna del av dig som emellanåt gör sig påmind som ett ömt sår som aldrig riktigt läkt fullt ut. Acceptans och förlåtelse ger kraft till din själ och du växer som människa. Händelsen eller händelserna har satt spår som gjort att du ser på dig själv med en begränsning och att det är en gynnsam tid att ta hjälp av healingen för att läka. Läkningen gör att du kommer lättare att kunna släppa dina begränsningar. När du gjort detta är det möjligt för dig att ta dig utanför din trygghetszon och skapa mirakler.

Så använd din helande kraft till att läka både dig och andra! Sprid dina kärleksfulla handlingar och ord, du behövs!

Kram Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.