Naturens budskap fre 9/11

0

Hej!

Idag ville tre kort från Energikällan förmedla budskap till er:

 

Budskapet vill förmedla att du ska fokusera på din andning. När vi är stressade blir andningen mer ytlig och kroppen syresätts inte fullt ut. Med fokus på andningen och att den når ända ner i magen, bidrar till ökat lugn och du blir mer tillgänglig att få till dig idéer och lösningar på olika saker.

Budskapet vill vidare förmedla att försöka rikta ditt fokus mot det som fungerar och är bra i ditt liv. För när du gör det så höjs din energi och energi sprids vidare som ringar på vattnet till dom omkring dig. Om du är i en situation där det låst sig av någon anledning så berättar budskapet att du ska backa ett steg och försöka se det hela ur ett annat perspektiv och du kommer du finna en lösning.

För att ge ett exempel på energin i det sistnämnda (dvs. jag menar inte att det är exakt en sådan situation som du har men att energin i den är sådan). Säg att du är oense med din sambo/man eller dotter/son om något och ni har fastnat och kommer inte längre. Om du då backar och frågar dig ur vilket perspektiv den andre har sitt ställningstagande samtidigt som du tänker på de positiva saker personen har gjort och gör, de fina sidor personen har osv. så kommer din frekvens i denna fråga att ändras något då du sänder kärleksfulla tankar till personen. Du kanske inte ens är medveten om att du gör det men din investering i detta som bidrar till en frekvensändring (eller hur jag ska förklara det) i frågan kommer att hjälpa er ur låsningen.

Det är vardagsmagi!

Trevlig helg!

Ps. Idag kl 16:00 sänder jag live i min grupp “Marias Energi & Inspirationskälla”: https://www.facebook.com/groups/1852008645075759/

Jag förmedlar budskap intuitivt med eller utan kort. Välkommen du också! <3

 

Jag har nu extra förmånligt erbjudande på vägledningar. Bor du i Oskarshamnstrakten är du välkommen att boka sittning hos mig. Din investering? 400kr (ord.pris 500kr).

Minst lika bra går det att utföra vägledningar på distans. Jag mailar då  ljudfiler till din mail över det jag får fram. Ca 40-50 min.

Din investering? 300 kr (ord.pris 450kr).

Bokar gör du antingen via mail: info@energi-kallan.se, sms: 072-425 45 68 eller detta formulär på hemsidan:http://www.energi-kallan.se/kontakt-32479010

Ds.

 

Kram Maria

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.