Budskap 23/8 ~ Du har en läkande gåva ~

0

 

Dagens budskap 23/8

Jag kallar det budskap för dagen men idag känns det starkt att det sträcker sig över längre tid men även som ett livstema för en del personer.

På kortet står det skatten i din hand men budskapet handlar även om gåvan att sprida läkande energi omkring dig på olika sätt t.ex. genom blotta närvaron i ett rum, en klapp på axeln, en komplimang eller genom att lyssna på när en medmänniska öppnar sitt hjärta.

Att sprida läkande och helande energier kan du göra på så många olika sätt och ger positiva avtryck i andra människors och djurs liv. Har du “gröna fingrar” så är även det ett exempel på att sprida helande energier till växterna.

Oavsett vilket sätt du gör det på så uppmuntrar budskapet dig att fortsätta med det du gör, för du gör skillnad!

Din närvaro och omtanke är värdefull!

Kram Maria 🙂

 

Ps. Välkommen in i min nystartade grupp “Marias Energi & Inspirationskälla” på Facebook https://www.facebook.com/groups/1852008645075759/?fref=ts. I dagarna kommer jag att erbjuda Reikihealing på distans, inspirationskortleken Energikällan kommer att lottas ut till en medlem samt att en ny livesändning med mig och Katarina från Andligt Ljus http://www.andligt-ljus.se/ är planerad inom kort. Du har som medlem möjlighet att önska tema på nästa livesändning. Ds.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.